recepta 1:75 gr de farina, 200 ml de llet sencera, 3 ous, 35 gr de mantega, 1 pizca de sal, 50 ml de nata. recepta 2: 150 gr de farina, 2 ous, 150 gr de sucre, 125 gr de mantega, 1 culleradeta de essència de vainilla, 1 culleradeta de llevat royal, 1 culleradeta de ron. recepta 3: 500 gr de farina, Llet sencera, 2 rovells y 4 ous, 200 gr de sucre barrejada amb vainilla, 250 gr de mantega, 1 pizca de sal. recepta 4:300 gr de farina, 1/2 l de llet, 2 ous, 70 gr de sucre, 100 gr de mantega, 1 sobre de llevat, 1 pizca de sal. recepta 5: 500 gr de farina, 500 ml de llet, 6 ous, 250 gr de sucre, 250 gr de mantega, 1 culleradeta de llevat, 1 llimó i canyella.
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaFarina Llet Ous Sucre Mantega Llevat Sal
ResponEliminaRecepte 1 250 200 3=150 150 250 16 0
Recepte 2 150 200 1=58,3 30 40 8 0
Recepte 3 250 420 3=150 100 110 2 10
Recepte 4 250 120 2=116,6 100 100 16 0
Recepte 5 500 800 5=291,5 40 150 16 10
Tutor 500 400 6=350 200 200 16 0
Pol Creus
file:///C:/Users/polcr/Desktop/Farina.pdf
ResponEliminaPol Creus
file:///C:/Users/polcr/Desktop/Farina.pdf
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina
ResponEliminarecepta 1:75 gr de farina, 200 ml de llet sencera, 3 ous, 35 gr de mantega, 1 pizca de sal, 50 ml de nata.
recepta 2: 150 gr de farina, 2 ous, 150 gr de sucre, 125 gr de mantega, 1 culleradeta de essència de vainilla, 1 culleradeta de llevat royal, 1 culleradeta de ron.
recepta 3: 500 gr de farina, Llet sencera, 2 rovells y 4 ous, 200 gr de sucre barrejada amb vainilla, 250 gr de mantega, 1 pizca de sal.
recepta 4:300 gr de farina, 1/2 l de llet, 2 ous, 70 gr de sucre, 100 gr de mantega, 1 sobre de llevat, 1 pizca de sal.
recepta 5: 500 gr de farina, 500 ml de llet, 6 ous, 250 gr de sucre, 250 gr de mantega, 1 culleradeta de llevat, 1 llimó i canyella.